Wat te drinken in een Pub Bar

pub

Een Oktoberfestfeest zou niet compleet zijn zonder bierpullen of pilsjes die bij de biertenten worden verkocht. Dit traditionele Duitse bier wordt gemaakt door tarwe, hop en gist in een gistingskuip te koken. Hoe langer ze in de gistkuip blijven, hoe voller en zachter de smaak. Populair bier dat met deze methode wordt gebrouwen zijn onder meer Oktoberfest, Box en Weizen. Het proces is moeilijk te vertragen maar niet te moeilijk, en het resultaat is frisse, donkere, zoete Duitse bieren.

Beer pong is een andere favoriet bij de biertenten. Dit spel wordt gespeeld met twee bekers met elk een eigen ingrediënt, zoals fruit, suiker of ander voedsel. Elke speler kiest een soort bier en een beker met het ingrediënt dat ze hebben gekozen. De beker met de minste vloeistof valt af en het winnende ingrediënt wordt in de beker van de nieuwe speler geplaatst. Bierpong is gemakkelijk en goedkoop in grote hoeveelheden te kopen, en overal verkrijgbaar in de meeste supermarkten.

Als je van plan bent andere Duitse ales of lagers te maken, moet je eens proberen te experimenteren met verschillende ingrediënten en hopkeuzes. Door met verschillende ingrediënten en combinaties te experimenteren, krijgt u andere geuren en smaken die u misschien nog niet eerder hebt geproefd. Experimenteren met verschillende ingrediënten, granen, hop en gist zal een prachtige waaier van verschillende geuren en smaken opleveren die je misschien nooit voor mogelijk had gehouden. Experimenteren met bier geeft je ook de kans om enkele van je favoriete bieren van verschillende microbrouwerijen te proeven zodat je de verschillen in smaak kan vergelijken.