Waarom is Cozy een uitstekende plek om een huurder te vinden?

cozy

Een veelgestelde vraag voor de meeste nieuwe bewoners van de Bay Area is hoe je een huis kunt kopen in de hippe No-mite buurt van San Francisco? Een huis vinden is één ding, maar een huis kopen is iets anders. Terwijl de tech boom blijft opstijgen hier aan de West Coast, stromen meer mensen naar de stad op zoek naar geweldige banen en een geweldig leven. Een van de heetste gebieden om in te wonen is San Franciscos SoMa buurt, die bekend staat om zijn huizenmarkt. Nu veel populaire vastgoedmarkten in het hele land het moeilijk hebben, kopen veel mensen een huis in San Francisco en slapen ze op de bank tot de economie weer aantrekt.

Dus, wat zijn SoMA en Cozy precies? SoMa is een prachtig omheinde gemeenschap aan de waterkant in de wijk SOMA in San Francisco. De SoMa buurt is een schilderachtige mix van Victoriaanse architectuur met een moderne flair en is zeer exclusief. Het San Francisco hoofdkantoor van onder andere Scottrade en Merrill Lynch zijn gevestigd in SoMA en vele top hogescholen en universiteiten zoals Stanford, UC Berkeley, San Diego State, en anderen noemen SoMa hun thuis. SoMA is ook gratis voor huurders en biedt een handige trechter voor maandelijkse huurdersbetalingen, zodat verhuurders nog steeds elke maand hun gebruikelijke vaste bedrag ontvangen.

Cozy is een uniek appartementencomplex dat bewoners de mogelijkheid biedt tot vrije vereniging en zelf beheerde voorzieningen, vergelijkbaar met een boetiekhotel. Het beheerbedrijf van Cozy werkt nauw samen met zijn huurders om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met hun maandelijkse huur en dat zij op een warme, veilige, schone en comfortabele plek wonen. Enkele van de voorzieningen van Cozy zijn: gratis zwembad op het terrein, verwarmd zwembad, sauna, health club met volledige fitnessruimte, fitnesscentrum, tennisbanen, spa, manege, en prachtige tuinen. Het gezellige biedt huurders de mogelijkheid hun maandelijkse huur rechtstreeks aan de eigenaar te betalen en te voorkomen dat ze een nachtelijke vergoeding aan een verhuurder moeten betalen. Het bedrijf biedt lage kosten decoreren en vloerbedekking in alle eenheden, concurrerende leasing voorwaarden, en geen huisdier depositos.