Verschillende Types Kroegnaamborden

Een kroeg is meestal een kleine bar of pub die vaak eten serveert en in sommige gevallen ook fungeert als een sociale ontmoetingsplaats voor de plaatselijke bevolking. Over het algemeen bezoeken mensen pubs om een biertje te drinken, te lunchen, of om poker te spelen met hun vrienden. In sommige gevallen is de pub ook een verkorte vorm van pubs die dateert van het einde van de achttiende eeuw. Voor de moderne kroeg kan een individu een kroeg hebben in zijn eigen tuin, versierd met barkrukken en houten tafels en stoelen.

pub

Vandaag de dag zijn er verschillende variëteiten van kroegborden op de markt en beschikbaar voor aankoop. Het is aan de individuele verkoper om te beslissen welk ontwerp het meest geschikt zal zijn voor zijn of haar kroeg. Eén zon populair kroegenteken is de "Pub on Bridge Street". Dit bord heeft een afbeelding van een typische Londense pub tegen een achtergrond van de Theems. Vanwege de locatie is dit bord zo ontworpen dat het lijkt alsof het zich in het centrum van een bruisende Londense stad bevindt.

Andere populaire pubborden zijn die met de afbeelding van een brullende leeuw, de vlaggen van het Verenigd Koninkrijk en de leeuw uit het wapen van koning Charles II. Historisch gezien kregen veel kappers hun bedrijfspand in de koninklijke tuinen van Westminister. Omwille van de verbodsperiode was het voor barbiers onmogelijk om materialen voor zon gebouw aan te schaffen, dus maakten ze gebruik van prikkeldraad om de gebouwen op te trekken. In de meeste moderne voorbeelden van pubborden kan men zien dat het prikkeldraad gemaakt is van koper, dat in die tijd erg in trek was. Prikkeldraad wordt vandaag nog steeds gebruikt om de omheining van een kroeg af te bakenen. Dergelijke voorbeelden zouden zeker een vleugje klasse toevoegen aan iemands huis en ook fungeren als een goed afschrikmiddel tegen indringers.