Verschil tussen Bar en Pub

Een pub is meestal een kleine bar of taverne waar over het algemeen eten wordt geserveerd en die af en toe fungeert als een sociale ontmoetingsplaats voor de plaatselijke bevolking. Over het algemeen gaan mensen naar pubs om iets te drinken, te eten, of te pokeren met hun vrienden. De pub is echter ook een verkorte versie van een pubhuis die dateert van 18 59. Tegenwoordig liggen veel pubs en bars in woonwijken en zijn ze alleen s nachts open. Soms worden deze huizen omgebouwd tot danszalen of tot caf├ęs waar mensen zitten te drinken en te roken.

pub

Pubs kunnen verder worden onderverdeeld in twee categorie├źn, namelijk binnen- en buitenpubs; het verschil tussen de twee soorten pubs ligt in het feit of de ruimte al dan niet door muren is omsloten. In het algemeen hebben alle pubs een zithoek, waar mensen zitten te drinken en gezellig met elkaar praten. In de pub is er echter een verschil tussen zitten en dansen; in de pubs zitten de mensen om naar luide muziek te luisteren of naar een gedicht of verhaal van een auteur, terwijl in de pubs de mensen dansen op de melodie van de muziek. Als je dus naar een kroeg gaat waar luide muziek wordt gedraaid, kun je net zo goed gaan dansen.

Heden ten dage zijn kroegen en bars populairder geworden onder jongeren en er zijn een aantal kroegen, bars, restaurants, enz. die de hele nacht open zijn. Deze pubs zijn open voor mensen om te komen op elk moment van de dag en nacht. U kunt zelfs een drankje na je werk met je vrienden op een dergelijke bar. Echter, voordat je een drankje neemt in een dergelijke plaats, zou het altijd de voorkeur verdienen om een beetje onderzoek te doen over de alcohol en de effecten ervan op je gezondheid.