Tips voor het drinken van bier in een pub

Iedereen houdt van de smaak en het aroma van cafébier. Er zijn veel plaatsen waar men cafébier kan vinden, waaronder bars, bierwinkels en tavernes. De meeste bars hebben zelfs hun eigen pubafdeling met speciaalbieren zoals Duitse pilsners of Ierse stout. Als je de echte smaak van bier wilt proeven, ga dan de pubs in en geniet van een koud biertje of twee met vrienden en familie. Als je dorst hebt, heb je een paar biertjes nodig om niet te uitgedroogd te raken (vooral als je uiteindelijk een hele tijd staat! ).

pub

Als je wilt dat je volgende tapbiertje lekker blijft ruiken en smaken, moet je ervoor zorgen dat je je bier op de juiste manier bewaart. Hoe lang een biertje meegaat, hangt af van het soort dat u drinkt: licht bier heeft maar een uur of zes voordat het plat en saai wordt, medium cafébier ongeveer tien uur en donker bier ongeveer vijftien uur. Houd er rekening mee dat koolzuurhoudende dranken de neiging hebben sneller plat te gaan dan andere dranken, en dat betekent dat ze sneller plat zullen gaan als ze in de koelkast worden bewaard. Je moet een bier nooit te lang in de open lucht laten staan, want zo groeien bacteriën - ze gedijen goed in een open, warme omgeving, en je zult ze zeker ergens oplopen. Als je de levensduur van je bier wilt verlengen, bewaar het dan in de koelkast.

Als je wilt dat je bier lekker ruikt, dan is r Duivelsneus de beste plek om naartoe te gaan. Er is geen andere plek die zo dicht bij het oorspronkelijke brouwproces staat als de Duivelsneus. Dit betekent dat je het aroma altijd zult opmerken, en dat het sterker en krachtiger zal zijn dan wanneer je het flesje bij de plaatselijke slijterij had gekocht. Als u liever heeft dat uw bier meer grasachtig en aards ruikt, dan kunt u het beste naar de keuken gaan. De geuren zullen daar subtieler zijn en de smaak lang niet zo sterk beïnvloeden. Dit is een goede tip voor elk soort bier - zelfs als het een pils is, zal het baat hebben bij een goede kookbeurt als het eenmaal een beetje gerijpt is.