Hoe bierviltjes onze samenleving ten goede kunnen komen

Er zijn veel plaatsen op het internet waar je t-shirts kunt kopen die gemaakt zijn van bierlogos. Veel mensen, waaronder studenten die buiten de stad wonen en door het land trekken, zullen hun creditcard moeten gebruiken om de aankoop te doen. Dit betekent dat bier logos ofwel een deel van de kosten zijn of dat ze een ongelooflijke deal zijn. U kunt t-shirts voor bierlogos vinden op bijna elke plaats die souvenirs of kleding verkoopt. Ketens zoals U2 of Green Mountain Coffee staan bijvoorbeeld bekend om de hoge kwaliteit t-shirts die ze verkopen.

bier

Een bier koozie, stubby houders en glaswerk houder zijn allemaal manieren om je steun voor lokaal bier te laten zien terwijl je het koud houdt. Dit kan een leuk cadeau zijn voor iedereen op je lijst, want iedereen kan er een gebruiken en het is geweldig voor feestjes, tailgates en gewoon omdat. U vindt deze geschenken in de maten van zestien, vierentwintig en twee├źnveertig ounce flessen. U kunt aangepaste logo koozies vinden bij de ambachtelijke bier winkel in uw omgeving.

Deze schuim isolatoren zijn gemaakt van schuim, dus ze houden je bier koud lang nadat het bier is weggegooid. Ze zijn ideaal voor feestjes en tailgates en zelfs om je steun te betuigen aan je plaatselijke team. Er zijn een paar verschillende stijlen van koozies om uit te kiezen met inbegrip van snap in stijl, dubbele wrap rond en gewone stijlen. U kunt gepersonaliseerde koozies online bestellen en ze direct naar uw huis of kantoor laten sturen. Deze artikelen zijn ook verkrijgbaar bij sportwinkels en cadeauwinkels.