Alcoholverkoopbelasting in de VS

Een bar (soms pub of saloon genoemd, of zelfs gewoon een bar) is een etablissement waar alcohol wordt geschonken, waaronder bier, wijn, sterke drank, mixdrank, likeur, koffie, gedistilleerd en andere dranken zoals mineraalwater en frisdrank. Het gaat vaak gepaard met livemuziek, dans, biljart, vuurkorven, poker en andere kaartspelen. De bar gaat meestal open om middernacht, sluit rond lunchtijd, en kan ook eten en live optredens serveren. Barbecues, het koken van vlees en groenten boven een open vuur, zijn populaire praktijken in bars. Live entertainment in bars omvat muzikanten, strippers, jongleurs, komieken, magische acts, vuurvertoningen en dans bands.

bier

Sommige bars bieden eten en drinken aan voor een speciale gelegenheid of op afspraak en sommige bars bieden uitsluitend eten en drinken aan. Sommige bars hebben verschillende speciaalbieren en wijnen van de tap, meestal met mixdrankjes zoals cola. Veel bars hebben ook volledige bars met live muziek en dansen. De meeste bars hebben videoschermen en staan bekend om hun vriendelijke, ongedwongen sfeer.

Bars variƫren in grootte, thema en mogelijkheid om tegemoet te komen aan verschillende soorten klanten. Sommige bars hebben een dansvloer met tafels en andere oppervlakken waar klanten op kunnen zitten. Andere bars hebben balies of krukken aan gewone tafels, terwijl anderen draagbare tafels hebben. Sommige bars hebben serveersters die zal dienen klanten en nemen hun orders, terwijl ze dansen op de dansvloer. De meest populaire soort bar in de meeste Amerikaanse steden is de bar waar de drank gratis vloeit en gemengd wordt met bier. Andere soorten bars zijn tavernes en bars in taverne-stijl, waar drank alleen wordt geserveerd in het open gezicht van de bar, of bars die tavernes worden genoemd waar patroons kunnen gaan zitten en een glas wijn kunnen drinken.